Justin Timberlake ja Jessica Biel erosivat – syynä kolmiodraama?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Justin Timberlake ja näyttelijä Jessica Biel ovat eronneet. Julkkispari erosi kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Erohuhuja on liikkunut jo kuukausien ajan, ja nyt brittilehti kertoo saaneensa vahvistuksen huhuille.

– Justin todella uskoi, että hän oli löytänyt Jessicasta sen oikean ja Jessicasta tuntui samalta, mutta suhde ei kuitenkaan tuntunut etenevän minnekään. Molemmat tekevät nyt kovasti töitä tahoillaan ja pysyvät jatkossakin hyvinä ystävinä. Romanssia ei kuitenkaan enää ole, lähipiiristä kerrottiin Sunday Mirror -lehden mukaan.

– Päätös oli yhteinen ja he katsoivat eron olevan parasta molemmille, kun avioliitto ja perheen perustaminen eivät näyttäneet todennäköisiltä. Molemmat tiesivät suhteen loppuvan jossain vaiheessa.

Justin Timberlake kuvaa parhaillaan Bad Teacher -nimistä elokuvaa yhdessä ex-tyttöystävänsä Cameron Diazin kanssa. Heidät on kuvattu useita kertoja yhdessä myös kuvausten ulkopuolella. Ex-pari nähdään valkokankaalla suutelemassa ja halailemassa. Viihdelehdissä on huhuttu jo pidemmän aikaa parin välien lämmenneen huomattavasti kuvausten tiimellyksessä. Joulukuussa Justinin uutisoitiin flirttailleen avoimesti useiden naisten kanssa.