Seksirikoksista syytetty koomikko sikaili kännissä – heitettiin ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiskoomikko Andy Dick on ollut otsikoissa viime aikoina lähinnä negatiivisissa merkeissä. Kerroimme tammikuussa kuinka hänet pidätettiin jo toistamiseen seksirikoksesta. Dickiä syytetään kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt Andy Dick on päässyt jo vapaalle jalalle odottamaan tulevia oikeudenkäyntejä. Tämä ei ole kuitenkaan rauhoittanut koomikkoa, vaan hän on jälleen koheltanut itsensä viihdelehtien otsikoihin. Tällä kertaa hän aiheutti pahennusta viime perjantaina Kalifornian Temeculassa sijaitsevalla viinitilalla, jonka viininmaistajaisissa hän sikaili kännissä.

Valkokankaallakin nähty julkkistähti oli TMZ-julkaisun mukaan tilaisuudessa niin juovuksissa, että henkilökunta joutui heittämään hänet lopulta ulos. Tämän lisäksi vartijat joutuivat saattamaan miehen pois koko viinitilan alueelta. Koomikon oikeudenkäynnit seksuaalisista ahdisteluista alkavat 29. kesäkuuta Cabell Countyn tuomioistuimessa.