Jennifer Lopez korjaa harhaluuloja: ”En ole diiva!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi sekä laulajana että näyttelijänä, ja vuosien ajan häntä on pidetty yleisesti varsinaisena popdiivana. Viime aikoina JLon ura on ollut kovassa syöksykierteessä, ja nyt hän haluaa oikoa myös tämänkaltaisia oletuksia.

Äskettäin levy-yhtiöltään potkut saanut laulajatähti Jennifer Lopez sai viime kuussa uuden sopimuksen toiselta levy-yhtiöltä, joten hänen Love-niminen albuminsa näkee ehkä sittenkin päivänvalon. Levyn julkaisuajankohdan lähestyessä Jennifer oikoo kuitenkin hänestä levinneitä harhaluuloja.

– En ole koskaan pitänyt jutuista, joissa minun väitetään käyttäytyneen huonosti tai olleen diiva, koska minä en ole sellainen. Tai että minä esitän kamalia vaatimuksia, koska ne ovat kaikki tekaistuja juttuja ja ovat aina olleet, Jennifer kertoi People-lehdelle.

– Ne ovat kuitenkin muodostuneet merkittäväksi osaksi minun imagoani, eikä minulla ole minkäänlaista vaikutusvaltaa niihin. Väitteet eivät tosin pidä paikkaansa, ja se on aina vaivannut minua. Niihin pitää kuitenkin suhtautua huumorilla.