Kara DioGuardin alastonkuvat hämmentävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -realityohjelman tuomarina taannoin nähty Kara DioGuardi nähtiin yllättäen edellisen tuotantokauden päätösjaksossa strippaamassa hyväntekeväisyyden nimissä. Nyt kohukaunotar on riisunut kaiken lehtikuviin.

Kara nähdään poseeraamassa ilkosillaan Allure-lehden toukokuun numeron sivuilla. Rohkea kuva on päätyneet jo etukäteen internetin syövereihin tulevan lehden ennakkomainoksena. Otoksessa DioGuardi nähdään makoilemassa sängyllä alastomana. Kuva on varsin hämmentävä, sillä American Idol -ohjelman tuomareiden on yleensä odotettu pitävän vaatteet yllään, sillä kyseessä on perheohjelma. Katso kuvat tästä.

Finaalijakson riisumisensa jälkeen Kara DioGuardi paljasti paljastelunsa taustoja. Hän kertoi tuottajien saaneen suostuteltua hänet riisumaan bikineihin vasta sen jälkeen, kun tuottajat lupasivat lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Kara sai lisäksi itse valita rahojen kohteen, Access Hollywood uutisoi. Tuomari ei kuitenkaan ole paljastanut minne hyväntekeväisyyteen rahat lopulta ohjattiin.