Angelina Jolie kolmannella kuulla raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin lukeutuvat Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat kasvattaneet perhettään biologisen lisääntymisen lisäksi myös adoptoimalla. Tuoreimpien lehtitietojen mukaan julkkispari odottaisi parhaillaan seuraavaa yhteistä lastaan, joka olisi perheen seitsemäs pienokainen.

Amerikkalainen Star-lehti nimittäin väittää Angelinan olevan uudelleen raskaana. Lehden mukaan hän olisi jo kolmannella kuulla ja kärsinyt muiden muassa aamupahoinvoinnista. Raskauteen viittaavat artikkelin mukaan tuoreissa valokuvissa näkyvän pyöristyneen vatsan lisäksi myös se, että Angelina nauttii ruoan kanssa ainoastaan alkoholittomia juomia punaviinin sijaan.

Viime viikkoina viihdelehdissä on huhuttu myös Angelinan ja Bradin erosta, mutta pari on itse kiistänyt väitteet perättöminä. Helmikuussa he haastoivat lisäksi oikeuteen amerikkalaislehden, joka oli väittänyt heidän eronneen. Viime viikolla toinen lehti kuitenkin kertoi Bradin tavanneen ex-vaimonsa Jennifer Anistonin salaisissa tapaamisissa.