Isla Fisher paljasti vauvamasunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka suosikkikoomikko Sacha Baron Cohen ja hänen näyttelijävaimonsa Isla Fisher saavat lisää perheenlisäystä. Pariskunta avioitui viime kuussa Pariisissa pienessä yksityisessä seremoniassa.

Pariskunta oli seurustellut ennen avioitumistaan jo kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yksi yhteinen tytär. Kaksivuotias Olive-tytär tulee kuitenkin pian saamaan seuraa. Tähän saakka Isla Fisher on yrittänyt piilotella vauvamasuaan, mutta viikonlopun uutisointien jälkeen se on ollut turhaa. Näin ollen Fisher ikuistettiinkin eilen ensimmäistä kertaa siten, että hän esitteli ylpeänä kasvanutta vatsaansa.

Kummankaan tähden tiedottajat eivät ole vielä virallisesti vahvistaneet onnellista perheuutista, mutta Los Angelesissa sunnuntaina ikuistettujen kuvien perusteella asiasta ei liene enää epäselvyyttä. Katso tuoreimmat kuvat tästä.