Jennifer Aniston mainostaa pelkkään pyyhkeeseen kääriytyneenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Aniston mainostaa parhaillaan uutta Lolavie-hajuvettään varsin rohkeasti poseeraamalla auringonlaskussa märissä hiuksissa ja pelkkä pyyhe ympärillään.

Kyseessä on Jenniferin ensimmäinen oma tuoksu. Tähti itse kertoi halunneensa tuoksun mainoskuvaan luonnollisuutta, koska myös hänen tuoksunsa on luonnollinen kuin ”hajuvedetön hajuvesi”. Kuvan ikuisti valokuvaaja Mario Sorrenti Meksikon Cabossa. Aniston kertoi WWD-lehdelle halunneensa ihmisten yllättyvän kuinka luonnolliselta hajuvesi voikaan tuoksua. Kauppoihin Lolavie tulee Britanniassa kesäkuussa.

Tuoksuun Jennifer kertoo hakeneensa sävyjä ulkoilmasta ja lempipaikaltaan rannalta. Hajuveden varsinainen pullo on sen sijaan saanut inspiraatiota meren aaltojen lisäksi myös Jenniferin intohimosta arkkitehtuuriin, mutta pullo on silti koko kampanjan tavoin hyvin yksinkertainen ja selkeä.

Jennifer Aniston Lolavie