Jennifer Aniston ”pitkät päällä” tiukassa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Aniston mainostaa parhaillaan ensimmäistä omaa Lolavie-hajuvettään varsin rohkeasti poseeraamalla auringonlaskussa märissä hiuksissa ja pelkkä pyyhe ympärillään. Nyt hänet on kuvattu vuorostaan elokuvansa kuvauspaikalla.

Havaijilla parhaillaan aikaansa viettävä suosikkitähti kuvattiin ystäviensä ja työtovereidensa kanssa Mauin saarella Just Go Wit It -elokuvan kuvauksissa. Ilma vaikutti olevan ainakin valokuvan ja siinä näkyvän Jenniferin paidan perusteella varsin viileä. Katso kuvat tästä. Välillä keli on kuitenkin ollut myös niin lämmin, että Jennifer on viettänyt vapaa-aikaansa bikineissä auringosta nauttien.

Ensimmäiseen omaan tuoksuunsa Jennifer kertoo hakeneensa sävyjä ulkoilmasta ja lempipaikaltaan rannalta. Hajuveden varsinainen pullo on sen sijaan saanut inspiraatiota meren aaltojen lisäksi myös Jenniferin intohimosta arkkitehtuuriin, mutta pullo on silti koko kampanjan tavoin hyvin yksinkertainen ja selkeä.