Ke$ha : Your Love Is My Drug

Singlet · Stara.fi

Viime talvena kansainväliset hittilistat Tik Tok -singlellään valloittanut amerikkalaispoppari Ke$ha, eli Kesha Sebert, julkaisee nyt kolmannen singlen hyvin menestyneeltä Animal-albumiltaan. Uusi single on nimeltään Your Love Is My Drug ja se jatkaa tyylillisesti samoilla linjoilla edeltäjiensä kanssa.

Jenkkiosaston popralli on niin keveä, että sen toimivuudessa suomalaisilla tanssilattioilla on toivomisen varaa. Tiukkaa alapään paahtoa ei nimittäin löydy lainkaan ainakaan biisin alkuperäisversiosta. Radiopuolella biisi voi kuitenkin soundiensa puolesta toimia hyvinkin, mikäli kertosäe on kunnossa. Ja onhan se. Kertosäe jää nimittäin nopeasti mieleen, vaikka se ei täydellistä hittilekaa muistutakaan.

Tuoreelle singlelle olisi toivonut saatavan hieman enemmän potkua, mutta kuten Animal-albumin arvostelusta ilmenee, ei levyltä löydy esikoissinglen lisäksi muita kovin potentiaalisia hittikappaleita. Your Love Is My Drug lukeutuu kuitenkin levyn parhaimmistoon ja menee kevyen ilmavana täyteraitana radioaalloillakin. Näin onkin jo tapahtunut ainakin Yhdysvalloissa.

Pisteet 3/5