Taas uusi seksiskandaali: Gwen Stefanin aviomies sängyssä rokkarin kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähtien seksiskandaalien suma saa edelleen jatkoa, kun tällä kertaa poptähti Gwen Stefani ja hänen aviomiehensä Gavin Rossdale joutuvat selvittelemään mahdollista uskottomuutta. Rossdalen väitetään nimittäin pettäneen vaimoaan rocktähden kanssa.

Rossdalen kanssa aiemmin kahdeksan kuukauden ajan seurustellut naisrokkari Courtney Love on nimittäin esittänyt väitteen, jonka mukaan hän ja Gavin Rossdale olisivat harrastaneet seksiä vielä sen jälkeen kun mies oli jo avioliitossa Gwen Stefanin kanssa.

– Meillä oli oikein mukavaa. Hän on ihana. Hän oli aikanaan niin Adonis! Hän oli hyvä sängyssä… Jotain oli tapahtunut. Ehkä Gwen oli opettanut hänelle jotain, Love vihjasi Howard Sternin radio-ohjelman haastattelussa.

– Harrastitteko seksiä kun hän oli jo yhdessä Gwen Stefanin kanssa? Stern tarkisti.

– Kyllä. Hän tietää kyllä sen. Kaikki… kyllä… ja ainakin muutama ihminen. Meillä ei ollut paineita toistemme suhteen, mutta pidimme toisistamme jonkin verran, Love vastasi.