Mariah Carey sanoo ”tahdon” jo kolmannen kerran!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatähti Mariah Carey on korviaan myöden rakastunut aviomieheensä Nick Cannoniin, ainakin jos pariskunnan yhteisiä toimia tarkastellaan lähemmin. Aviopari aikoo nimittäin sanoa toisilleen ”tahdon” jo kolmannen kerran.

Vihkivalojen uusiminen on nykyisin muodikasta, mutta Mariah ja Nick ovat innostuneet siitä keskimääräistä enemmän, sillä he aikovat uusia alkuperäiset valansa nyt jo toistamiseen toisena hääpäivänään ensi perjantaina. Cannon haluaisi nähdä muidenkin juhlistavan hääpäiväänsä samalla tavalla.

– Rohkaisen muitakin tekemään niin. Jos olette onnellisia ja rakastuneita, teidän pitäisi juhlia sitä! Eivätkö kaikki teekään sitä? Eikös Heidi Klum ja Seal tee niin joka vuosi? Se on jotain mitä on hauska juhlistaa ja sen avulla pidämme romantiikan kunnossa, Nick Cannon kertoi KIIS FM -radioaseman haastattelussa.