Marisa Miller hemaisevissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Victoria’s Secret -urastaan tunnettu Marisa Miller on nyt ikuistettu esittelemässä tulevaa bikinimuotia varsin hemaisevissa kuvissa. Näiden kuvien perusteella edellä mainittu sijoitus maailman seksikkäimpien naisten listalla ei liene ainakaan vahinko. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.