Matt Damonin perhe kasvaa jälleen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä Mat Damon on tulossa jälleen isäksi. Näyttelijän Luciana-vaimo odottaa pariskunnan kolmatta yhteistä lasta, Us Magazine-uutisoi.

Bourne-leffoistakin tunnetun Damonin perheeseen kuuluu jo ennestään kolme lasta. Damonilla ja hänen vaimollaan on kaksi yhteistä tytärtä – kolmevuotias Isabella sekä pian kaksi vuotta täyttävä Gia. Luciana-vaimolla on lisäksi edellisestä avioliitostaan 11-vuotias Alexia-tytär.

Matt Damon tapasi baarimikkona aikaisemmin työskennelleen vaimonsa vuonna 2003, kun Damon oli kuvaamassa Stuck on You -elokuvaansa. Pariskunta asteli avioon vuonna 2005. Suomalaisia sukujuuriakin omaava Damon seurusteli ennen nykyistä vaimoaan muun muassa näyttelijätär Minnie Driverin sekä Winona Ryderin kanssa.