Lindsay Lohan mokasi rajusti – palaa todennäköisesti vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Henkilökohtaisten ongelmiensa merkeissä jo pitkään otsikoissa ollut Lindsay Lohan istui taannoin vankilassa rattijuopumuksestaan, ja hän on kiven sisästä päästyään ollut samasta syystä edelleen ehdonalaisessa. Nyt vankila kutsuu ilmeisesti uudelleen.

Tilanne on nimittäin muuttunut radikaalisti, kun julkkistähden kerrotaan rikkoneen tahallaan ehdonalaisen sääntöjä. Hän ei ole osallistunut tuomari Marsha Revelin määräyksen mukaisesti pakollisille alkoholivalituskursseille. Lohanin tulisi käydä kursseilla kerran viikossa, ja ainoa poikkeus sallittiin kun Lohan oli vieroitusklinikalla hoidettavana. Tuomari Revel korosti tähden joutuvan takaisin vankilaan, mikäli hän ei toimi sovitulla tavalla.

Lain mukaan klinikan tulee ilmoittaa viranomaisille mikäli potilas on poissa 21 päivää putkeen. Lindsay on ollut useita kertoja poissa kursseilta 20 päivää ja viimeisenä päivänä ilmaantunut paikalle. Näin ollen klinikan ei ole tarvinnut ilmoittaa tuomarille poissaoloista, mutta Lindsay on silti rikkonut toistuvasti oikeuden suoraa määräystä.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Lindsay ei ole siis käynyt kursseilla sovitulla tavalla, joten on erittäin todennäköistä, että Lindsay Lohan passitetaan takaisin kaltereiden taakse vankilaan. Asiaa käsitellään oikeudessa tämän hetken tietojen mukaan 20. toukokuuta.