Richard Vission : I Like That

Singlet · Stara.fi

Housemusiikin koviin nouseviin nimiin lukeutuva kanadalaissyntyinen DJ-tuottaja Richard ”Humpty” Vission on tullut tunnetuksi monille supertähdille, kuten esimerkiksi Lady Gagalle, Madonnalle, Pussycat Dollsille ja The Black Eyed Peasille, tekemistään remikseistä.

Nykyisin Yhdysvalloissa asuva suosittu DJ-tähti julkaisee nyt uuden singlensä nimeltä I Like That. Tanakkasoundisen singlen vokaalipuolesta vastaa vierailijana kuultava Luciana. Biisi yhdistelee housea ja electroa tyylillä, joka on vallannut alaa jo aiemmin useiden alan artistien tuotannoissa. Biisin koukkuna toimii acid-soundien ja erittäin hyvin rullaavan basslinen lisäksi erityisesti myös yksinkertaiset vokaaliosuudet.

Kappaleen taustat tuovat yleisemmällä tasolla erittäin elävästi mieleen Deadmau5 -aktin viime kesäisen Moar Ghosts N Whatever -hitin, joten sieltä suunnalta on mahdollisesti haettu hieman fiiliksiä. Lopputulos on mielenkiintoinen, mutta ei kuitenkaan instant-hitti. Tehokkaan soiton myötä tanssilattiallakin saataneen hiljalleen kuhinaa.

Pisteet 4/5