Näin Adam Lambert saapui Helsinki-Vantaalle – katso video

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin amerikkalainen supertähti Adam Lambert on parhaillaan Suomessa. American Idol -ohjelmasta pinnalle noussut poptähti esiintyy tänään X Factor -ohjelman tähtivieraana. Viihdelehti Staran uuden Chaos Tube -blogin toimittajat olivat paikalla, kun mies saapui seurueineen Helsinkiin.

Adamia oli vastassa suuri joukko ihailijoita. Väsynyt, mutta iloisella tuulella ollut Adam jaksoi tervehtiä fanejaan ja jakaa myös nimikirjoituksia. Lue lisää vierailusta Chaos Tube -blogista, joka seuraa vierailua tiiviisti kuvamateriaalien ja videoiden kera. Tänään Adam Lambert jakaa nimikirjoituksia Helsingin Stockmannilla kello 16.00 – 17.00.

Adamin debyyttialbumi For Your Entertainment julkaistiin Yhdysvalloissa viime vuoden marraskuussa ja samaan aikaan levy ilmestyi Suomessa. Singlet For Your Entertainment ja Whataya Want From Me ovat olleet radiohittejä myös Suomessa. Viihdelehti Stara pirautti taannoin Adam Lambertille Yhdysvaltoihin, kun hän oli aamutoimissa kotonaan. Kuuntele puhelinhaastattelu tästä.