Sienna Millerin kaula-aukko sai miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka elokuvamaailman unelmapari Sienna Miller ja Jude Law olivat palanneet taas kerran yhteen ja juhlivat viikonloppuna julkkisgaalassa New Yorkissa. Nyt pariskunnasta on saatu myös näyttäviä kuvia.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovat sivuuttaneet kuvista Jude Law’n ja keskittyneet pääasiassa parin kauniimman osapuolen kurveihin. Sienna Miller nähtiin nimittäin gaalassa sonnustautuneena siniseen iltapukun, jossa oli todennäköisesti koko gaalaillan suurin kaula-aukko. Katso kuvat tästä. Tapahtuman suurimmasta rintavaosta vastasi puolestaan Christina Hendricks.

Siennan ja Juden on-off -suhde alkoi Alfie-elokuvan kuvauksissa vuonna 2004, ja päättyi eroon jo seuraavana vuonna Juden päädyttyä sänkyyn lastenhoitajan kanssa. Myöhemmin Juden väitettiin tapailevan Lindsay Lohania. Viime aikoina suhteen uudelleen lämpenemisestä on huhuttu, mutta nyt asiaan saatiin viimein vahvistus.