Michelle Williams paljasti uuden tyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä Dawson’s Creek -televisiosarjasta ja sittemmin muiden muassa Brokeback Mountain -elokuvasta tuttu Hollywood-kaunotar Michelle Williams on esitellyt viikonloppuna uuden hiustyylinsä. Hän on nimittäin leikkauttanut lyhyiksi pitkät kutrinsa.

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla Shutter Island -elokuvassaan yhdessä Leonardo DiCaprion kanssa nähtävä näyttävä vaaleaverikkö kuvattiin kävelyllä Beverly Hillsissä ystävänsä kanssa. Leffan markkinointitöiden jälkeen hän on ehtinyt myös lomailla, ja tähti näyttää päättäneen samalla päivittää hieman myös ulkonäköään. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Michelle Williams teki läpimurtonsa Dawson’s Creek -nuorisosarjasta ja on sittemmin tehnyt menestyksekästä uraa valkokankaalla. Hän sai Brokeback Mountain -elokuvasta parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden. Williams tunnetaan myös edesmenneen näytteljä ja Oscar-voittaja Heath Ledgerin entisenä kihlattuna ja Heath on myös yksinhuoltaja-Michellen kolmevuotiaan tyttären Matilda Rose Ledgerin isä.

Uusimmat