Mickey Rourke haukkuu supertähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke tähdittää parhaillaan myös Iron Man 2 -elokuvaa. Viime viikolla hän paljasti ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.

Nyt Mickey Rourke on kertonut lehtihaastattelussa omasta arvomaailmastaan suhteessa Hollywoodin glamouria tihkuvaan pintaliitoon. Hän paljasti samalla, ettei juuri arvosta suurinta osaa kollegoistaan.

– Sitä voi olla alle keskinkertainen ja silti joku v**un leffatähti. Arvostan hyvin harvoja näyttelijöitä. Jotkut heistä saavat kehuja, mutta vain koska heidän elokuvansa tuotti 200 miljoonaa. Siitä huolimatta he haisevat. Minä en arvosta heitä ja annan heidän myös huomata sen, Mickey Rourke kertoi Parade-lehdelle.

Takavuosista Rourken tyyli on kuitenkin selvästi rauhoittunut, sillä nykyisin hän ei ole enää yhtä tyly kollegoilleen.

– Tapasin sanoa tähdille, että ”Tämä on bisnestä. Jos suutelet oikeita takapuolia ja saat siten menestysleffan tai kaksi, pärjäät sillä kymmenen vuotta.” Pidän kuitenkin nykyisin suuni kiinni ja hoidan lemmikkikoiriani.