Sophia Bush oli menettää roolinsa tuhkapilven takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Sophia Bush oli yksi Islannin tulivuorenpurkauksen kärsijöistä. Hänet kiinnitettiin äskettäin uuteen amerikkalaiseen televisiosarjaan, jonka pilottijakson kuvauksia suoritettiin pari viikkoa sitten Los Angelesissa. Juuri ennen tulivuorenpurkausta Bush oli kuitenkin kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa Euroopassa.

Purkauksen takia Pohjois-Euroopan lentoliikenne oli useita päiviä poikki. Näyttelijätär ei siten päässyt palaamaan Saksasta takaisin Yhdysvaltoihin, jossa televisiosarjan pilotin kuvaukset olivat jo täydessä käynnissä ja jossa häntä tarvittiin kipeästi.

Sophia Bush olikin jo menettämäisillään roolinsa sarjassa, kun hän lopulta sai tilaisuuden lentää Atlantin yli. Sophia ehtikin kuvauksiin juuri ja juuri ajoissa kamppailtuaan Yhdysvaltojen lennolle viiden eri maan kautta. Yhdysvaltojen lento löytyi lopulta monien yritysten jälkeen Israelista, ja Bush ehti kuvauksiin. Näyttelijätär lähetti matkatavaransa jo etukäteen Yhdysvaltoihin FedEx-kuriiripalvelun kautta.