Danko Jones videohaastattelu, osa 3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suosittu kanadalainen hard rock -tähti Danko Jones käväisi keskiviikkona Suomessa yhtyeensä 12. toukokuuta julkaistavan Below The Belt -albuminsa merkeissä. Suomessa lukuisia kertoja aiemminkin käväissyt rokkari istutettiin samalla reissulla myös viihdelehti Staran uuden Chaos Tube -blogin toimituksen piinapenkkiin.

Yhtyeen keulahahmo kertoo haastattelun kolmannessa osassa omasta musiikin kulutuksestaan ja nykyisistä suosikeistaan. Samalla hän valotti kahta taannoista lähes samanaikaista julkaisuaan Kanadassa ja Euroopassa. Toimittaja Kati Kuusikko, kuvaus ja leikkaus Tiia Santavirta.

Danko Jones nähdään seuraavan kerran esiintymässä Suomessa 5. kesäkuuta Helsinki Live 2010 -tapahtumassa. Lisää haastatteluita ja paljon muuta mielenkiintoista viihdesisältöä löydät Chaos Tube -blogista.