Kohupaljastusten lähde selvisi – Susan Boyle haastoi veljensä oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skottitähti Susan Boyle on ollut tiiviisti otsikoissa siitä saakka, kun hän otti reilu vuosi sitten osaa Britain’s Got Talent -kilpailuun ja muodostui kirjaimellisesti yhdessä yössä kansainväliseksi supertähdeksi. Siitä saakka viihdelehdet ovat janonneet hänestä kertovia paljastuksia. Nyt juttujen lähde on selvinnyt.

Susan Boyle on nimittäin The Sun -lehden mukaan haastanut oikeuteen kaksi veljeään, jotka ovat paljastaneet lehdistölle arkaluonteisia tietoja supertähti-siskostaan. Mielenterveydellisistä syistä hoidossakin ollut Susan Boyle sai selville, että hänen veljensä John ja Gerry olivat tehneet paljastuksia siskonsa terveydentilasta ja hyvinvoinnista. Veljet vaativat siskolleen myös apua sen jälkeen, kun tämä oli yllättänyt murtovarkaan kotonaan.

– Olen hyvin huolissani turvallisuuden puutteesta. Hänen manageritoimistonsa on liian kiireinen laskemaan rahoja, joita Susan on tuonut heille, joten he eivät ehdi keskittyä hänen turvallisuuteensa. Tämä oli jo toinen kerta kun tällaista tapahtuu hänen kotonaan, ja se on äärimmäisen huolestuttavaa. Hän on maailmantähti joka tarvitsee suojelua. Katsokaa mitä tapahtui John Lennonille. Tämä on hyvin huolestuttavaa, John Boyle kertoi The Sun -lehdelle.

Nyt Susan Boyle on kuitenkin veljiensä huolestumisesta huolimatta haastanut molemmat oikeuteen yksityisyyden suojan loukkaamisesta. Oikeudelle jätetyssä kanteessa mainitaan erityisesti veljesten brittiläiselle Sunday Express -lehdelle antama haastattelu.