Collien Fernandes ihastutti jo suomalaisyhtyeen musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa järjestetään vuosittain useita äänestyksiä, joissa rankataan järjestykseen maailman seksikkäimpiä, kuumimpia ja kauneimpia naisia. Yksi merkittävimmistä listoista on FHM-lehden äänestys, joka tosin järjestetään nykyisin lehden ilmestymismaissa erikseen. Näin myös Saksassa.

Lehden saksalaisversion äänestystulokset on nyt julkaistu, ja sikäläisten miesten mukaan maailman seksikkäin nainen on nyt mallikaunotar Collien Fernandes. Hän poseeraakin parhaillaan lehden kesäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla varsin näyttävissä kuvissa vähissä vaatteissa ja jopa yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Collien Fernandes on tullut erityisen tutuksi myös suomalaiselle Sunrise Avenue -yhtyeelle, sillä hän tähditti muutama vuosi sitten yhtyeen Forever Yours -hittikappaleen Espanjassa kuvattua musiikkivideota.

28-vuotias saksalainen Collien Fernandes on tunnetaan kotimaassaan laulajana, televisiojuontajana, näyttelijänä ja mallina. Kerää siis koko sarja. Portugalilais-hollantilaiset juuret omaava tumma kaunotar on nähty suomalaisen Sunrise Avenue -yhtyeen musiikkivideon lisäksi myös muiden muassa Enrique Iglesiasin ja Shaggyn videoilla, joiden perusteella hän sai myös oman levytyssopimuksen. Vuonna 2009 Fernandes kiinnitettiin vaatesuunnittelijaksi Armedangels-vaatemerkille. Kotimaansa lehtien lisäksi kaunotar on poseerannut muiden muassa Venäjän, Espanjan ja Ukrainan muotilehdissä.

Collien Fernandes FHM