Mariska musiikkibisneksestä: ”Kiitos vaan formaatit!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdeksän vuotta sitten läpimurtonsa Tarkasta tämä -hitillään tehnyt silloinen hiphop-tähti Mariska tekee parhaillaan paluuta uudella tyylillä ja uudella levyllä. Hänen edellisestä omasta levystään on jo vuosia, ja sinä aikana Mariska on työstänyt hittejä useille suosituille poptähdille.

Viihdelehti Staran blogitiimi Chaos Tube tapasi Mariskan hänen levy-yhtiönsä toimistolla ja tiedusteli tähdeltä muiden muassa suhtautumista nykyiseen formaattivetoiseen musiikkibisnekseen, jossa erityisesti Idols-ohjelma on tuottanut useita uusia tähtiä.

– Sehän on varmaan aika haastavaa niille tyypeille, joista moni ei ole koskaan aiemmin tehnyt sitä. Se on varmaan aika kova juttu ihmiselle, ja siinä pitää olla melko vahva tyyppi, Mariska kertoi haastattelussa.

Mariska tietää varsin hyvin mistä puhuu, sillä hän on kirjoittanut musiikkia myös monille formaattilähtöisille poptähdille.

– Mä suhtaudun siihen että ihanaa että on tollaisia. Niillähän mä olen vuokraa maksanut tässä aina silloin tällöin. Että siinä mielessä kiitos vaan formaatit. Musta se on ihan suurenmoista viihdettä. Mä diggaan kattoo kyllä.

Voit katsoa haastattelun Staran NettiTV:stä tästä.