Lost-sarja loppuu – Suosikkitähti kiusaa katsojia loppuratkaisusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saanut Lost-televisiosarja päättyy puolentoista viikon kuluttua, kun sarjan viimeisen kauden päätösjakso esitetään Yhdysvalloissa. Viimeisen jakson tapahtumista on esitetty monia ”varmoja tietoja”, mutta lopullinen totuus selviää vasta televisioruuduista.

Nyt yksi sarjan päätähdistä, Kate Austinia esittävä Evangeline Lilly, on vihjaillut tulevasta loppuratkaisusta. Toissailtana Late Show With David Letterman -keskusteluohjelman vieraana käväissyt kaunotar kiusoitteli katsojia kertomalla, että 23. toukokuuta nähtävän päätösjakson tapahtumat voivat osoittaa, että kaikki onkin ollut vain unta.

Kovin merkittäviä paljastuksia hänellä ei ole kuitenkaan lupa kertoa, joten tähänkin vihjaukseen tulee suhtautua varauksella. Lisäksi hän totesi, että edes käsikirjoittajat eivät välttämättä ole täysin perillä päätösjakson todellisista tapahtumista.

30-vuotias Evangeline Lilly on esiintynyt vuodesta 2004 saakka esitetyssä televisiosarjassa alusta asti. Kuusi vuotta Havaijilla asunut tähti aikoo keskittyä jatkossa kirjan kirjoittamiseen. Hän kertoi alkuvuodesta aikovansa jättää näyttelemisen ja julkisuuden kokonaan Lost-sarjan päättymisen jälkeen.

– Arvostan näyttelemistä ja se on ollut mahtava kokemus. Näytteleminen ei kuitenkaan ole minulle intohimo niin kuin sen pitäisi olla, jotta itseään voisi kutsua näyttelijäksi. Haluan omaa rauhaa. Haluan jättäytyä julkisuudesta ja nauttia jälleen normaalista elämästä, Lilly kertoi helmikuussa E! Onlinelle.