Lindsay Lohan juopottelee itsensä hengiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monenlaisissa vaikeuksissa oleva Lindsay Lohan on joutumassa lähiaikoina mahdollisesti kaltereiden taakse vankilaan, mutta se ei neitokaisen menoa näytä hidastavan. Vakavasta päihderiippuvuudestaan huolimatta hän ei ole suostunut menemään vieroitukseen.

Oikeus määräsi Lohanin taannoin käymään alkoholivalistuksessa kerran viikossa. Poppari-näyttelijä ei ole kuitenkaan näin tehnyt ja siksi häntä odottaa ehdonalaisen muuttaminen ehdottomaksi vankeudeksi. Lindsayn isä Michael Lohan on vuodattanut tuntojaan tyttärensä hyvinvoinnista medialle jo pitkään, mutta hänen uskottavuuttaan ovat nakertaneet väitteet siitä että isä haluaa vain Lindsayn omaisuuden hallintaansa.

Joka tapauksessa Lindsay ei ole hakeutunut hoitoon päihteiden takia, vaan jatkanut juhlimistaan Hollywoodin ja New Yorkin yöelämässä. Päivisin julkkistähti käy alkoholivalistuksessa ja illat ja yöt hän viettää baareissa. Isä pelkää tyttärensä tätä menoa kuolevan ellei hän pääse hoitoon. Isä avautui tyttärensä tilasta nyt Radar Onlinelle.

– Jotkut meistä taistelevat auttaakseen häntä, mutta samaan aikaan hän juhlii mieluummin kuin auttaisi itseään. Itsensä sijaan hän auttaa muita esimerkiksi pääsemään konsertteihin, vaikka hänen pitäisi olla surullinen, Michael valitteli viitaten tällä viikolla kuolleeseen Lindsayn enoon.