Lehti: Realitytähtien rajut riidat ovat vain teatteria!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosien tunnetuimmista realityohjelmista, The Hills, lakkautettiin äskettäin ohjelman menestyksestä huolimatta. Sarjasta tutut realitytähdet ovat kuitenkin pysytelleet viihdelehtien otsikoissa myös tämän jälkeen. Yksin keskestoaihe ovat julkkisten nokkapokkailut ja toistensa sivallukset median välityksellä.

Nyt Radar Online -viihdejulkaisu on saanut tietoja kulissien takaisista tunnelmista näiden ”riidoissa olevien” realityjulkkisten välillä. Julkaisun mukaan julkisuudessa riitaisina esiintyvät tähdet ovat kameroiden ulottumattomissa hyviä ystäviä, eli paljon lämpimimmissä väleissä kuin he itse antavat lausunnoissaan ymmärtää. Rajut riidat nousevat kuitenkin helpommin otsikoihin, ja samalla jutut pönkittävät tähtien omia statuksia Hollywoodin julkkismarkkinoilla.

Viime viikkoina erityisen kärkevää sananvaihtoa ovat käyneet Heidi Montag ja hänen miehensä Spencer Pratt, jotka ovat haukkuneet monin tavoin kollegaansa Audrina Patridgea. Kyse lienee kuitenkin ollut vain teatterista. The Hills -sarjan tähdistä ainakin Kristen Cavallari, Brody Jenner, Audrina Patridge, Stephanie Pratt, Frankie Delgado ja Whitney Port olivat lauantaina viettämässä yhdessä iltaa Los Angelesin Staples Centerissä eikä lehtien sivuilta tutusta eripurasta ollut merkkiäkään.