Kohtalon ivaa: Hollywood-tähti vankilaan tuhkapilven takia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime päivinä jännityksellä kuinka Lindsay Lohan selviytyy retkestään Cannesiin. Hän päätti lähteä Ranskaan markkinoimaan tulevaa pornotähden rooliaan siitä huolimatta, että tulee samalla mahdollisesti rikkoneeksi oikeuden määräyksiä.

Aikaisemmista ehdonalaisensa määräysten rikkomisesta Lohania odottaa jo muutenkin suurella todennäköisyydellä ehdonalaisen vankeuden muuttaminen ehdottomaksi. Neitokainen on nyt kuitenkin itse vahvistamassa vankilareissuaan todelliseksi uhkapeliksi osoittautuneen ulkomaanmatkansa johdosta.

Lindsayn pitää palata viimeistään torstaiaamuksi Los Angelesiin, tai muussa tapauksessa häkki heilahtaa. Silloin Los Angelesissa järjestetään nimittäin Lindsayn ehdonalaiskuulustelu, koska hän ei ole suorittanut oikeuden hänelle määrämiä päihdevalistuskursseja. Tuomari on jo etukäteen ilmoittanut etsintäkuuluttavansa Lohanin ellei hän ilmaannut paikalle ajoissa hyvän selityksen kera.

Muutenkin tiukka matka-aikataulu on nyt saanut uusia piireitä, kun luonnonvoimat ovat puuttuneet peliin. Lindsayn uhkapeli kohtalonsa kanssa sai nimittäin uuden tekijän Islannin tuhkapilvestä, joka on vaarassa estää hänen kotimatkansa Cannesista Los Angelsiin.