Ostaisitko povipommin käytettyjä alusvaatteita? Nyt on tilaisuutesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien kohutuimpiin povipommeihin lukeutunut ja sittemmin epäselvissä olosuhteissa kuollut Anna Nicole Smith puhuttaa edelleen. Hänen perintöriitansa jatkuvat yhä oikeudessa, mutta nyt otsikoihin ovat nousseet hänen käytetyt alusvaatteensa.

Anna Nicolen parhaaksi ystäväksi itseään tituleeraava nainen kauppaa nimittäin parhaillaan Smithin käytettyjä alusvaatteita verkossa. Tai niin hän ainakin väittää, ja toivoo ihmisten maksavan suurehkoja summia muiden muassa edesmenneen superjulkkiksen rintaliiveistä ja alushousuista. Käytettyjen rintaliivien lähtöhinta on 75 dollaria ja alushousujen 500 dollaria.

Nettihuutokauppa eBayssä on myynnissä myös Smithin omistamaksi väitettyä muuta omaisuutta, kuten kynsilakkaa ja muita meikkejä. Myyjänä on Anna Nicole Smithin ex-poikaystävän Mark Hattenin sisko, eli hänellä on ollut ainakin jonkinlainen yhteys povipommiin. Tuotteiden mukaan myyjä lupaa antaa aitoustodistuksen.

Uusimmat