Victoria Silvstedt uhkeana huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt rakastaa julkisuutta erityisesti nyt kun sitä ei ole hänelle viime kuukausina juuri siunaantunut. Viimeksi vuodenvaihteessa otsikoissa ollut kaunotar on nyt ikuistettu useampaankin otteeseen juhlatunnelmissa Monte Carlossa.

Pari päivää sitten Victoria kuvattiin näyttävässä iltapuvussa kaupunkivaltion rantabulevardilla, mutta nyt muodokas kaunotar on paistatellut päiväänsä huvijahdin kannella yhdessä miesystävänsä kanssa. Povipommi nautti saadessaan olla paparazzien kohteena ja hän keimaili kameroille innoissaan. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on luonut uraa muun muassa mallina, juontajana ja laulajana. Hän osallistui vuonna 1993 Miss Ruotsi -kilpailuun, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Tähdeksi povipommi nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista glamour-malleista.

Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison. Nykyisin lähinnä vilautuksistaan kuuluisa Silvstedt oli teini-ikäisenä myös olympiatason laskettelija. Playboyssakin poseeranneen naisen urheilu-ura tyssäsi kuitenkin jo 16 vuoden iässä olkapäävammaan.