Charlie Sheen saa kaksi miljoonaa jaksolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime aikoina vakavissa ongelmissa yksityiselämänsä puolella, kun hänet pidätettiin viime jouluna epäiltynä vaimonsa pahoinpitelystä ja tapaus johti lopulta avioeroon. Lisäksi hän on viettänyt merkittävän osan kuluneestä keväästä vieroitushoidossa.

Taloudellisella puolella Sheen voi kuitenkin selvästi keskimääräistä paremmin. Eilen Yhdysvalloissa kerrottiin, että CBS-kanava maksaa suositun Miehen puolikkaat -televisiosarjansa tähdelle noin kaksi miljoonaa dollaria jaksolta. Aivan tarkkaa palkkasummaa ei ole tiedossa. Tämä liksa nosti joka tapauksessa Sheenin kertaheitolla maailman eniten ansaitsevaksi televisiotähdeksi.

Kanava on nyt tehnyt näyttelijän kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joka takaa Sheenille tämän ennätysmäisen suuren palkan, USA Today uutisoi. Jättipalkkaa edelsi ilmoitus, jossa Charlie Sheen kertoi jättävänsä sarjan ellei palkasta päästä häntä tyydyttävään sopimukseen. Sarjan päätähti ei perääntynyt palkkavaatimuksissaan, joten televisiokanavan oli pakko joko maksaa tai lopettaa sarjan tuotanto. Päätähden vaihtaminen olisi ollut mahdotonta, ja Sheen tiesi sen.