Jennifer Aniston rupsahti? Pyysi lisää kuvankäsittelyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Frendit-televisiosarjasta supertähdeksi noussut näyttelijä Jennifer Aniston on nykyisin 41-vuotias näyttelijäkaunotar ja haluttu naistenlehtien malli. Nyt hän alkaa itse olla kuitenkin ilmeisesti hieman epävarma ulkoisesta olemuksestaan.

Siihen viittaavat ainakin tuoreet tiedot, joiden mukaan Jennifer Aniston on pyytänyt hänen uuden The Switch -elokuvansa tuotantotiimiä retusoimaan hieman hänen lähikuviaan. Us Magazine kertoo Jenniferin katsoneen ensimmäisiä otoksia elokuvastaan, ja esittäneen pyynnön nähtyään itsensä valkokankaalla leffan raakaversiossa.

– Jenniferin mielestä hän näytti karulta, erityisesti päiväkohtauksissa. Hän halusi heidän vievän jälkikäsittelyä vielä hieman pidemmälle, mutta studio oli jo käyttänyt koko jälkikäsittelyyn varaamansa budjetin. Nyt yhtiö haluaa hänen maksavan mahdolliset kulut, tuotantotiimistä kerrottiin lehdelle.

Jenniferin kerrotaan olleen myös elokuvan kuvausvaiheessa normaalia tarkempi siitä, että hänen kasvonsa näkyivät kameroille parhaassa mahdollisessa valossa ja että hiukset peittivät mahdolliset ongelmakohdat.

– Hänen ikänsä alkaa hiljalleen näkyä, tuotantotiimistä vahvistettiin.

Parhaillaan Jennifer Aniston kuvaa Just Go With -elokuvaa yhdessä 23-vuotiaan Hollywood-kaunotar Brooklyn Deckerin kanssa. Decker on komeillut viime viikkoina lähes kaikkien viihdelehtien sivuilla kuvauksissa ikuistetuilla bikinikuvillaan.