Huolestunut isä: ”Heidi soita kotiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka realitytähti Heidi Montag joutui äitinsä Darlene Egelhoffin kanssa sanaharkkaan sillä seurauksella, että tytär soitti paikalle lopulta poliisit riitaa rauhoittelemaan. Perhe ei ole sittemmin Heidistä kuullut, ja nyt hänen Bill-isänsä on valitellut tilannetta.

Bill Montag kertoi Radar Onlinelle, että Heidi ei ole ollut yhteydessä ja että tilanne on hyvin stressaava. Isän mukaan Heidi haluaa eristää perheensä elämästään. Isä kertoi olevansa myös huolissaan tyttärensä avioliiton tilasta ja haluavansa tietää että Heidi voi hyvin.

– En ole vieläkään kuullut mitään Heidistä ja luulen, että hän ei ole ottanut yhteyttä äitiinsäkään. Ilmiselvästi me olemme huolissamme, koska emme tiedä mitä hänen ja Spencerin välillä on meneillään juuri nyt, Bill Montag kertoi julkaisulle.

– Arvostamme sitä että ihmiset ovat huolissaan tyttäremme hyvinvoinnista. Minun viestini Heidille juuri nyt on se, että ota puhelin käteen, koska minä odotan soittoasi, isä pyysi.

Heidin ja äidin riita sai lehtitietojen mukaan alkunsa, kun äiti ilmestyi kutsumatta julkkisparin kotiin katsomaan, että kaikki on hyvin. Pian tämän jälkeen Palisadesin alueella sijaitsevaan kotiin soitettiin poliisit rauhoittelemaan tilannetta.