Slipknot-yhtyeen 38-vuotias basisti löytyi kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Slipknot-yhtyeen jäsen Paul Gray on kuollut. 38-vuotias basisti löydettiin maanantaina menehtyneenä hänen hotellihuoneestaan Iowassa Yhdysvalloissa. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan tieto on paikallisen poliisin vahvistama.

Viranomaisten mukaan hotellin työntekijä löysi Grayn ruumiin TownePalace Suites -hotellista varhain maanantaiaamuna. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole epäilyksiä rikoksesta kuolemantapaukseen liittyen, koska paikalta ei ole löytynyt mitään siihen viittaavaa. Alustavien tietojen mukaan kuolinsyy tullaan kuitenkin selvittämään tutkimuksilla.

Paul Gray oli syntynyt 8.4.1972. Slipknot-yhtyeensä lisäksi hän soitti urallaan myös muutamissa muissa yhtyeissä, kuten Anal Blast, Vexx, Body Pit ja Inveigh Catharsi. Lisäksi hän toimi basistina myös Unida-yhtyeessä vuonna 2003. Samana vuonna hän joutui ongelmiin viranomaisten kanssa jouduttuaan auto-onnettomuuteen ja jäätyään kiinni kovien huumeiden käytöstä.