Teinitähdet erosivat todella nololla tavalla – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun The Jonas Brothers -yhtyeen jäsen Joe Jonas ja teinipoppari Demi Lovato ovat amerikkalaislähteiden mukaan eronneet tällä viikolla useiden kuukausien seurustelun jälkeen. Erotapa oli tällä(kin) kertaa todella nolo.

Taannoin Joe Jonas jätti edellisen tyttöystävänsä, silloisen teinitähden Taylor Swiftin, lyhyellä puhelinsoitolla. Tuoreimmasta erosta kertoneen julkkisbloggaaja Perez Hiltonin mukaan tämänkertainen ero oli – jos vain mahdollista – vieläkin nolompi. Perez nimittäin väittää, että Joe Jonas oli pyytänyt isäänsä välittämään erouutisen puolestaan Demille. Pari oli vielä muutama päivä aiemmin poseerannut yhdessä varsin onnellisen näköisenä.

The Jonas Brothers -yhtyeen fanit ovat ottaneet erouutisen vastaan ristiriitaisin tuntein. Osa väittää koko uutista perättömäksi ja osa suree nuorten tähtien puolesta. Merkittävä enemmistö on kuitenkin lähinnä tyytyväinen, kun heidän idolinsa Joe Jonas on jälleen vapailla markkinoilla.

17-vuotias Demi Lovato, koko nimeltään Demetria Devonne Lovato, tunnetaan laulaja-lauluntekijänä ja näyttelijänä. Hän teki läpimurtonsa Disneyn elokuvassa Camp Rock ja on sittemmin nähty myös elokuvan jatko-osassa. Nuorempana koulukiusatun tähden syyskuussa 2008 julkaistu debyyttialbumi Don’t Forget oli menestys ja nousi Yhdysvaltojen albumistan kakkoseksi. Toinen albumi Here We Go Again menestyi vielä paremmin nousten listaykköseksi. Näyttelijäurallaan hänet on nähty sivuosassa esimerkiksi Greyn anatomia ja Pako-televisiosarjoissa.