Taylor Swift Staralle: ”Teinitähdestä eroaminen ei ollut helppoa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin nuoriin artisteihin nykyisin lukeutuva 20-vuotias Taylor Swift lienee yksi Yhdysvaltojen halutuimpia poikamiestyttöjä. Viihdelehti Stara tapasi kiireisen tähden äskettäin Los Angelesissa.

Suosikkitähti seurusteli viime vuonna hetken aikaa vastanäyttelijänsä Taylor Lautnerin kanssa. Sitä ennen hän seurusteli vuonna 2008 myös suositun Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasin kanssa. Poika kuitenkin jätti hänet 27 sekuntia kestäneen puhelun aikana. Taylor kirjoitti asiasta kappaleen Forever and Always, jonka hän kertoo olevan sarkasmia.

– Kyllä, ehdottomasti. Albumi oli melkein valmis, mutta levy-yhtiöni antoi minun nauhoittaa vielä tuon yhden laulun ja liittää sen albumiin, koska se oli hyvin tärkeä laulu, Taylor Swift kertoi Staran haastattelussa.

Poptähti myönsi eron ottaneen koville. Erosta toipumista vaikeutti erityisesti Jonasin kuuluisuus.

– Ei se ole helppoa, kun he ovat kynänteroittimissa, t-paidoissa ja bussien kyljissä. Ja sitten heistä on vielä tehty nukkejakin! Mutta tiedän, että jonain päivänä löydän sen oikean miehen, joka on minulle juuri se oikea, Taylor uskoo.

Tällä hetkellä Taylor nauttii sinkkuelämästä.

– Olen vasta 20-vuotias. Kun löydän sen oikean, siitä tulee ihanaa. Kun katson häntä, en enää edes muista sitä poikaa, joka jätti minut puhelimessa 27 sekuntia kestäneen puhelun aikana. Tuon täytyy muuten olla maailmanennätys!

Lue Taylor Swiftin koko haastattelu tästä.