K-System : Call Me 911 arvostelu

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin kotimainen uranuurtaja Kimmo ”K-System” Kauppinen julkaisi kesän kynnyksellä uuden singlensä Call Me 911. Kappale esittelee soundiltaan hieman aikaisempaa pehmeämmän ja housemman K-Systemin. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu ensi kesänä julkaistavalta uudelta albumilta.

Tuore single Call Me 911 on laadukasta tanssikamaa millä tahansa kansainvälisillä mittareilla. Biisin upea koukku löytyy kertosäkeestä, jossa on palaset hyvin kohdallaan ja laulumelodia on mainio. Vokaaleista vastaa tällä kertaa sielukkaasti laulava brittikaunotar Cherry Davis, jonka anti onkin merkittävässä osassa biisin toimivuuden kannalta.

Toki myös soundimaailma on tuttuun K-System -tyyliin mainiosti hallussa. Artisti ei ole selvästikään mennyt siitä missä aita on matalin, sillä biisissä kuullaan hieman tavallisista ”rivisoundeista” poikkeavia kokeiluja. Paketti on siis hyvin kasassa, mutta se viimeinen ”jokin” jää vielä uupumaan. Tämän kappaleen soisi joka tapauksessa soivan jatkossa runsaasti myös kansainvälisillä markkinoilla, sillä hittipotentiaalia kyllä löytyy.

Pisteet 4/5