Poliisioperaatio Jennifer Anistonin kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin kotona nähtiin viikonloppuna poliisioperaatio, kun naapurit kuulivat talon luota epäilyttäviä ääniä. Tilanteesta hermostuneet naapurit päättivät hälyttää paikalle poliisit, koska he epäilivät äänten lähtevän murtovarkaiden vierailusta.

Supertähden asunnolle kiitäneet poliisipartiot saivat kuitenkin huomata perille päästyään ja talon pihan tutkittuaan, että kyse olikin väärästä hälytyksestä. Äänet olivat asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan lähteneet Anistonin talon automaattisesta murtohälyttimestä, joka käyttää myös puheääntä. Järjestelmään oli ilmeisesti tullut jonkinlainen vika, minkä takia siitä lähti normaalia enemmän ääntä. Jennifer Aniston ei ollut tapahtumahetkellä kotona.

Hollywoodin alueella on viime aikoina pidetty keskimääräistä tarkemmin silmällä naapureidenkin taloja, sillä alueella on ollut parikin murtoaaltoa parin vuoden sisällä. Ainakin osa murtojengeistä on jäänyt jo kiinni ja tuomittu. Supertähtien taloista on kuitenkin saatu usein miljooniin kohonneita arvosaaliita.