Twilight-kaunotar: ”Kuin minut olisi raiskattu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien myötä läpimurtonsa tehnyt ja sittemmin myös esimerkiksi The Runaways -elokuvassa toista pääosaa esittänyt Kristen Stewart ei ole kovin innoissaan saamastaan maailmalaajuisesta suosiosta. Päinvastoin. Hän on nyt vuodattanut tuntojaan Elle-lehden haastattelussa.

Aiemmin Kristen kertoi kuuluisuuden oksettavan häntä ja tuottavan ahdistusta, koska hän haluaisi kyetä olemaan omissa oloissaan, mutta se ei ole julkisuuden myötä mahdollista. Hän kommentoi myös median valtavaa mielenkiintoa häntä kohtaan ja paparazzien tungettelevaa käyttäytymistä. Nuori tähti vertaa kokemusta raiskaukseen.

– Minua todella vaivaa se, että ihmiset kirjoittavat minusta ilkeyksiä. En kuitenkaan välitä siitä paskaakaan. Jutut eivät voisi olla kauempana totuudesta. Ihmiset eivät näe, että naamaani tungetaan kameroita ja ihmiset kysyvät tungettelevia kysymyksiä. Ihmiset kaatuilevat toistensa päälle ja huutavat saadakseen minulta reaktion, Kristen Stewart kertoo Elle-lehdessä.

– Nuo kuvat ovat kuin… Minusta tuntuu että katsoisin kuinka jotain ihmistä raiskataan. Olen usein tilanteessa, jossa en vain voi käsitellä sitä. Se on syvältä. En koskaan odottanut, että elämästäni tulisi tällaista.

Lisäksi Kristen kertoi pitävänsä hyvin ärsyttävänä sitä, että häneltä tiedustellaan alituisesti seurustelusta vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Haastattelussaan hän osaltaan kuitenkin vahvisti seurustelun. Kristen kertoi uskovansa, että mikäli hän puhuisi avoimesti suhteesta, häntä ei ainakaan jätettäisi sen jäläkeen rauhaan.