Kelly Brook esitteli näyttävän bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä viime vuosina hyvin menestynyt brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on voittanut muiden muassa äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja aiemmin myös äänestyksen maailman kauneimmista sääristä. Viime päivinä hän on suorastaan valloittanut viihdelehdet.

Kelly Brook kiinnitettiin viime vuonna Britain’s Got Talent -ohjelman tuomariksi, mutta hän sai potkut jo kolmen päivän jälkeen ja kuittasi urakastaan yli 100.000 euron palkkion. Ralph Laurenin alusvaatemalliston kuvissa alastomanakin poseerannut neitokainen nähtiin viime viikolla nakukuvissa ja aiemmin tällä viikolla alusvaatteisillaan kenkämainoksessa. Nyt hän poseeraa kuitenkin FHM-lehden näyttävissä rantakuvissa useissa erilaisissa bikineissä ja uima-asuissa. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.