Lindsay Lohan sai luvan käyttää voimakkaita kipulääkkeitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on parhaillaan tehostetussa ehdonalaisessa, sillä hän joutuu kantamaan jalassaan ympäri vuorokauden seurantapantaa ja häneltä on kielletty kaikenlaisten päihteiden käyttäminen.

Seuraavaa oikeudenkäyntiään ehdonalaisessa odottava julkkistähti on nyt kuitenkin saanut lääkäriltä luvan käyttää voimakkaita kipulääkkeitä, koska hänen viisaudenhampaansa poistettiin eilen. Pelkkä lääkärin määräys ei lääkkeiden käyttöön kuitenkaan riittänyt, vaan Lindsay tarvitsi siihen kirjallisen hyväksynnän ehdonalaisen valvojaltaan, TMZ uutisoi.

Lupa heltisi ainoastaan koska hampaiden poisto oli sovittu jo ennen kun tuomioistuin määräsi Lohanin olemaan ilman päihteitä. Voimakkaat lääkkeet voivat aiheuttaa positiivisen tuloksen Lohanin seuraavassa huumetestissä. Hänen tulee ilmoittautua joka ilta ehdonalaisensa valvojalle, joka puolestaan ilmoittaa onko seuraavana päivänä huumetesti.