Robbie Williams teki ratkaisunsa – jättää Britannian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Take That -yhtyeen riveistä aikoinaan supertähdeksi noussut brittipoppari Robbie Williams teki 2000-luvun alkupuolella erittäin menestyksekkään soolouran ja oli tuolloin jopa maailman suosituin miesartisti. Sittemmin suosio lopahti, kun Robbien päihderiippuvuus paheni.

Robbie Williams on asustanut jo vuosien ajan Los Angelesissa yhdessä tyttöystävänsä Ayda Fieldin kanssa, mutta hän on pitänyt asunnon myös Britanniassa. Viime vuonna supertähti ilmoitti harkitsevansa muuttamista Los Angelesista takaisin Lontooseen. Nyt suunnitelma on kuitenkin ilmeisesti unohdettu kokonaan, sillä Robbien kerrotaan kauppaavan Los Anglelesin sijaan nyt hulppeaan Lontoon asuntoaan.

Miljoonien arvoisen luksusasunnon arvo on kuitenkin laskenut vuosien varrella huomattavasti. Williams maksoi Wiltshiressä sijaitsevasta asunnostaan aikoinaan 9,5 miljoonaa euroa, mutta nyt sen arvoksi lasketaan noin 8,8 miljoonaa euroa.