Christina Aguilera ilman alushousuja levynkannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on shokeerannut lukuisia kertoja nakukuvillaan, ja nyt sama teema jatkuu hänen uuden Bionic-albuminsa myötä. Laulajaneitokainen nähdään nimittäin poseeraamassa levyn kansilehtisessä sekä ilan rintaliivejä että ilman alushousujaan.

Levynkansissa fyysisen levyn alta Christina Aguilera paljastuu futuristisen näköisenä kuvassa, jossa hän poseeraa ilman rintaliivejään. Lisäksi kansilehden Woohoo ja Elastic Love -kappaleiden sanoitusten välissä Christina keikistelee kahdessa kuvassa lateksirintaliiveissä ja -saappaissa, mutta kuitenkin ilman alushousujaan. Katso kuvat alta.

Christinan levy on saanut jo ennen julkaisuaan amerikkalaismedioissa odottamattoman suuren vastustuksen, kun monet arvostetut julkaisut ovat kyseenalaistaneet koko Aguileran tarpellisuuden. Lehdet saivat lisäpontta, kun Christinan jättikiertue peruttiin. Lehtien mukaan syynä oli huonosti sujunut lipunmyynti. Turnee alkaa näillä näkymin vasta ensi vuonna. Uudesta 8. kesäkuuta julkaistavasta levystä on siis tulossa popkaunottarelle koetinkivi, joka ratkaisee hänen uransa tulevaisuuden.

Christina Aguilera Bionic Cover

Christina Aguilera Bionic Cover