Näin seksikkäänä et ole Kristen Stewartia nähnyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien päätähti Kristen Stewart on tuonut viime aikoina useita kertoja selvästi julki sen, että hän vihaa julkisuutta ja kaikkea sen mukanaan tuomaa huomiota. Nyt hän on kuitenkin jälleen joutunut poseeraamaan leffajuhlissa.

The Runaways -leffan pääosaa esittävä neitokainen ikuistettiin nimittäin seuraavan Twilight-elokuvan, Eclipsen, tilaisuudessa Seoulissa, Etelä-Koreassa. Vastanäyttelijänsä Taylor Lautnerin kanssa punaisella matolla kuvattu ja upeasti meikattu Kristen oli pukeutunut hänelle ennennäkemättömän seksikkääseen mustaan Prabal Gurungin suunnittelemaan coctail-asuun, joka korosti erityisesti hänen vaaleita sääriään. Katso kuvat tästä.

Seuraavaksi tähdet suuntaavat markkinointimatkallaan Australiaan. Muutama päivä sitten Kristen kommentoi Elle-lehden haastattelussa julkisuuden varjopuolia ja erityisesti sitä miltä tuntuu kun lauma paparazzeja pyörii ympärillä.

– Nuo kuvat ovat kuin… Minusta tuntuu että katsoisin kuinka jotain ihmistä raiskataan. Olen usein tilanteessa, jossa en vain voi käsitellä sitä. Se on syvältä. En koskaan odottanut, että elämästäni tulisi tällaista, Kristen Stewart kertoi.