Naisten päiväuni paljastaa: ”Kroppa kuntoon seksillä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa jo useiden vuosien ajan asunut brittipoppari Robbie Williams on laittanut miljoonien arvoisen Lontoon asuntonsa myyntiin ja aikoo jättää Britannian lopullisesti. Nyt hän on vuorostaan kommentoinut kiinteän vartalonsa salaisuutta.

Miljoonien naisten 36-vuotias päiväuni on taistellut päihderiippuvuuksien lisäksi myös painonsa kanssa koko uransa ajan. Laulajatähti kiittää nyt vartalostaan erityisesti tyttöystäväänsä Ayda Fieldiä ja pariskunnan sänkypuuhia.

– Nyt puhutaan seksistä. Kyllä me teemme sitä, me teemme sitä, me todellakin teemme sitä. En usko että olen pudottanut painoani, mutta olen kiinteytynyt. Tämä on ollut hyvä prosessi ja on hienoa että on ollut joku tavoite, Robbie Williams kertoi Daily Star -lehden mukaan.

Seksin lisäksi poppari kertoo pudottaneensa painoaan myös jokapäiväisillä juoksulenkeillä ja Soccer Aid -kampanjan merkeissä järjestetyillä jalkapallo-otteluilla.

– Olen juossut kymmenen kilometriä joka päivä ja pelannut muutaman 90 minuutin jalkapallopelin viikossa, joten olen aika kuosissa.

Äskettäin myös Hollywood-tähti Cameron Diaz kertoi ahkeran seksin harrastamisen olevan hänen kiinteän vartalonsa taustalla.