Kylie Minogue: ”Huhut ovat tulleet hulluiksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on seurustellut jo pidemmän aikaa espanjalaisen Andres Velencoson kanssa. Pariskunnan tekemisistä ei ole kantautunut paljonkaan tietoja julkisuuteen, ja ehkä sen takia parin väitettiin viime viikolla eronneen.

Nyt Kylie on kuitenkin tyrmännyt erohuhut perättöminä. Uuden Aphrodite-albuminsa markkinoinnin parissa parhaillaan ympäri maailmaa sukkuloiva 42-vuotias popkaunotar ilmoitti asiasta mikroblogissaan.

– Wowza, rakkauselämäni huhut ovat tulleet hulluiksi!!!! Pyydän, että ette kiinnittäisi niihin huomiota. Syntymäpäiväni olivat maagiset AV:n ja ystävien kanssa!! :) Kylie kirjoitti Twitter-blogissaan.

Uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.