Kylie Minogue tihkui glamouria – vai tihkuiko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on seurustellut jo pidemmän aikaa espanjalaisen Andres Velencoson kanssa. Kylie joutui aiemmin tällä viikolla kiistämään huhut siitä että pariskunta olisi eronnut.

Uuden Aphrodite-albuminsa markkinoinnin parissa parhaillaan ympäri maailmaa sukkuloiva 42-vuotias supertähti bongattiin perjantaina New Yorkissa varsin juhlavassa asussa, joka ei välttämättä aivan yltänyt Kylien totuttuihin standardeihin, sillä asu olisi sopinut paremmin käytettäväksi iltariennoissa. Katso kuvat tästä.

Uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.