Vanessa Minnillo näyttävissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime talvena viihdelehdissä julkaistiin paparazzikuvia, jossa MTV-kanavan juontajakaunotar Vanessa Minnillo nähtiin lomailemassa bikineissä poppari-poikaystävänsä Nick Lacheyn kanssa Miami Beachilla. Rannalla avoimesti kuherrellut pari näytti tuolloin umpirakastuneelta.

Nyt Vanessa on ikuistettu nauttimassa Kalifornian kuumasta auringosta, kun hän oli paistattelemassa päivää uima-altaan reunalla. Tumma kaunotar oli sonnustautunut värikkäisiin bikineihin. Katso kuvat tästä. Tällä kertaa näyttävä bikiniasu ei jättänyt arvailujen varaa neitokaien muodoista.

29-vuotias filippiiniläissyntyinen Vanessa Minnillo voitti aikoinaan Miss Teen USA -kilpailun, joka toimi hyvänä ponnahduslautana hänen malliuralleen. Varsinaiseksi julkkistähdeksi hän kuitenkin nousi vasta aloittaessaan seurustelun Jessica Simpsonin ex-miehen Nick Lacheyn kanssa. Vuonna 2009 Nick ja Vanessa ehtivät kertaalleen jo erota, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Aiemmin Nick oli naimisissa Jessica Simpsonin kanssa. Tuolloin he tekivät myös suosittua realityohjelmaansa. MTV-kanavan lisäksi hän on juontanut myös Entertainment Tonight -ohjelmaa. Vanessa on nähty näyttelemässä CSI-sarjan lisäksi myös parissa elokuvassa.