Scarlettin ja Sandran kuuman suudelman salaisuus julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunottaret Sandra Bullock ja Scarett Johansson yllättivät viime viikonloppuna suutelemalla toisiaan MTV-kanavan palkintogaalassa. Kuvat tempauksesta levisivät nopeasti verkossa ympäri maailmaa.

Hollywood-neitokaisten suuteleminen vaikutti aluksi spontaanilta, mutta nyt on selvinnyt, että sekin oli kaiken muun gaalassa nähdyn ohella etukäteen suunniteltua ja käsikirjoitettua. Taannoin koomikkohahmo Bruno joutui hieman vastaavaan tilanteeseen ahdisteltuaan hiphop-tähti Eminemiä gaalassa, ja pian selvisi että sekin oli etukäteen suunniteltu.

Tällä kertaa naiset olivat sopineet suudelmasta, joka nähtiin kun Sandra Bullock vastaanotti Generation Award -palkintonsa MTV Movie Awards -gaalaillassa viime sunnuntaina. Asiasta uutisoineen NYDailyNews.comin mukaan ajatus tuli Sandralta sen jälkeen kun hän kuuli Scarlettin olevan mukana jakamassa palkintoa. Lehti kertoo, että Scarlett oli kovin innoissaan ehdotuksesta ja suostui siihen oikopäätä.