Robert Pattinson: ”Kuolen 30-vuotiaana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson kulkee parhaillaan vauhdilla ympäri maailmaa vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa markkinoimassa uutta Twilight : Eclipse -elokuvaa.

Edward Cullenin roolissa leffassa nähtävä 24-vuotias Robert Pattinson näytteli ennen läpimurtoaan myös Harry Potter -elokuvassa, mutta menestykseen hän nousi vasta vuonna 2008 ensimmäisen Twilight-elokuvan myötä.

Kriitikoilta murska-arvostelut roolityöstään saanut mies valloitti kuitenkin teinityttöjen sydämet ja on siitä saakka pysynyt otsikoissa. Nyt Pattinson on päivitellyt itsekin yllättävää menestystään ja paljastanut pelkäävänsä sen koituvan vielä hänen tuhokseen.

– Minä ajattelen, että jos liian monia hyviä asioita tapahtuu, tulen kuolemaan 30-vuotiaana. En halunnut näin käyvän, joten ehkä minä kuolen silloin. Oikeastaan Jumala sanoo tällä tavalla, että en saisi pyytää liikaa, Pattinson kertoi maanantaina Nightline-ohjelman haastattelussa.